vacature

Werken bij Kick-ICT

Een uitdagende job in de dynamische wereld van IT.

Werken bij KICK-ICT betekent een uitdagende job in de dynamische wereld van IT. Of het nu een commerciële, technische of ondersteunende functie betreft, onze focus is altijd DE (potentiële) klant. Onze klanten zijn veeleisend en de IT omgeving wordt complexer, zij verwachten de juiste oplossingen voor hun uitdagingen om door te kunnen groeien. Wij verwachten dat onze nieuwe collega ondernemend en zelfstandig is met een flexibele en daadkrachtige instelling. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het behalen jouw doelstelling en resultaat en je hebt een zelflerend vermogen. KICK-ICT kenmerkt zich door een platte organisatie structuur met een familiaire cultuur waar resultaat voorop staat.
Spreekt dit je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Reageren kan door te bellen met Dorine Dielen op 070 – 799 0 799 of hiernaast je CV en motivatiebrief te uploaden.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Openstaande vacatures

Op dit moment zoeken wij:

(Junior) verkoop buitendienst (m/v)

Wij adviseren klanten en prospects onder andere op het gebied van infrastructuur-, connectiviteit- en securityoplossingen waarmee wij complexe ICT eenvoudig maken. Ook adviseren wij organisaties over de inzet van onze softwareoplossingen en managed services die bedrijfsprocessen ondersteunen, zelfs  daar waar nodig op maat.  Wij willen ontzorgen zodat de klant zich kan richten op zijn business. De ICT behoefte vertalen wij naar duidelijk advies en wij begeleiden iedere organisatie naar de juiste oplossing.

Ons verkoopteam is een gezonde mix qua kennis en ervaring van (junior) account managers en verkoop binnendienst. Als team staan wij altijd klaar voor onze klanten en spotten nieuwe kansen bij prospects. Wij helpen elkaar en vullen elkaar aan om de beste oplossing te leveren. Klant is bij ons echt KONING. Korte lijnen, flexibiliteit, betrouwbaarheid, ondernemersgeest en humor zijn onze kernwoorden.

Wij zoeken een inspirerende (junior) verkoper (m/v) met een scherpe blik en ondernemersgeest. Met begeleiding én training van onze ervaren verkopers leer je de fijne kneepjes van het verkoop vak in de uitdagende wereld van IT. Totdat je zelfstandig in staat bent om kansen te zien, bedrijfsprocessen te doorgronden en op directieniveau te communiceren. Enige kennis of ervaring van ICT (vraagstukken) is belangrijk als ondergond voor verdere learning on the job. Wij verwachten dat je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen, ambitie en goede communicatie skills in woord- en geschrift. Een winnersmentaliteit, professionaliteit en humor vinden wij onontbeerlijk.

Wij bieden een learning on the job baan met doorgroeimogelijkheden naar een senior positie in de toekomst. Wij bieden voldoende training-, coaching- en studiemogelijkheden zodat je goed voorbereid op pad gaat. Kortom een baan om in te groeien met heel veel mogelijkheden.

(Open) sollicitatie


* = verplicht veld
Toegestane bestanden: max. 1mb | .pdf, .doc of .docx