vacature

Werken bij Kick-ICT

Een uitdagende job in de dynamische wereld van IT.

Werken bij KICK-ICT betekent een uitdagende job in de dynamische wereld van IT. Of het nu een commerciële, technische of ondersteunende functie betreft, onze focus is altijd DE (potentiële) klant. Onze klanten zijn veeleisend en de IT omgeving wordt complexer, zij verwachten de juiste oplossingen voor hun uitdagingen om door te kunnen groeien. Wij verwachten dat onze nieuwe collega ondernemend en zelfstandig is met een flexibele en daadkrachtige instelling. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het behalen jouw doelstelling en resultaat en je hebt een zelflerend vermogen. KICK-ICT kenmerkt zich door een platte organisatie structuur met een familiaire cultuur waar resultaat voorop staat.
Spreekt dit je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Reageren kan door te bellen met Dorine Dielen op 070 – 799 0 799 of hiernaast je CV en motivatiebrief te uploaden.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Openstaande vacatures

Op dit moment zoeken wij:

Junior Developer (m/v)

Ons software development team ontwikkelt software en applicaties voor diverse branches en toepassingen. Wij ontwikkelen onder andere (webbased) applicaties en websites voor de craft bierbrouwerijen, de drankengroothandels, een steigerbouwer, een verhuisbedrijf en een duikbedrijf. Dus genoeg diversiteit in opdrachtgevers en in applicaties.
Jij kunt jouw kennis, kunde en ideeën inzetten om enerzijds de bestaande applicaties verder uit te breiden. Anderzijds horen wij graag jouw ideeën voor de ontwikkeling van nieuwe applicaties voor diverse toepassingsgebieden.

Het software development team bestaat uit zeer ervaren ontwikkelaars en je hebt vaak direct contact met opdrachtgevers. Er zijn korte lijnen binnen onze organisatie waar teamgeest, dynamiek en werkplezier voorop staan.

Wij zoeken een junior developer (m/v), bij voorkeur toe aan zijn/haar tweede uitdaging  met  voldoende theoretische kennis van diverse programmeertalen en omgevingen. In de praktijk leer je bij ons heel veel bij. Omdat er regelmatig contact is met externe opdrachtgevers én de teamleden, zijn goede communicatie skills zeer gewenst.

Wij vragen:
– HBO werk- en denkniveau; en
– Goede kennis en ervaring met C#, VB.Net, ASP.Net MVC, jQuery en SQL Server; en
– Kennis en ervaring met JavaScript is een pré; en
– Kwaliteit- en oplossingsgericht; en
– Een teamplayer.

Wij bieden jou:
– Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband; en
– Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door middel van het volgen van cursussen en opleidingen.

(Open) sollicitatie


* = verplicht veld
Toegestane bestanden: max. 1mb | .pdf, .doc of .docx