Cybersecurity seminar i.s.m. Africa Business Club

Cybersecurity seminar i.s.m. Africa Business Club

Op donderdagmiddag 13 oktober organiseren wij in samenwerking met onze zakenrelatie NABC (Netherlands African Business Council) een  cybersecurity seminar

Wat doet de NABC?

De NABC verbindt Nederlandse bedrijven met de enorme economische kansen die Afrika te bieden heeft. Met een uitgebreide ervaring, kennis en uitgebreide netwerk zijn zij in een unieke positie om Nederlandse bedrijven te ondersteunen bij het creëren en ontwikkelen van zaken op het Afrikaanse continent. De NABC loopt voorop bij het creëren van wederzijds voordelige relaties tussen Nederland en Afrika waarvan wij geloven dat ze in de loop van de tijd zullen leiden tot duurzame economische ontwikkeling. Wij geloven dat diversiteit een sleutelfactor is voor succes.

Breidt uw bedrijf uit naar Afrika of bent u van plan een kantoor in een Afrikaans land te openen? Dan komt daar veel bij kijken. Onder andere ook de digitale veiligheid van data. Met de NABC organiseren wij voor de leden van de Africa Business Club een handson seminar.

Seminar

Tijdens een verhelderende middagsessie delen onze experts hun inzichten in cybersecurity.  Kom langs voor een gratis training over het herkennen van phishing e-mails en andere pogingen van hackers om toegang te krijgen tot uw gegevens en haal uw gratis goodybag op. Weet u alles over de gevaren van phishing? Doe dan mee aan onze test en be a winner!

Inschrijven

Inschrijven voor dit gratis seminar op donderdagmiddag 13 oktober kan bij Niels Tazelaar op 070 – 799 0 704 of niels.tazelaar@kick-ict.nl. Het seminar vindt plaats in Den Haag bij KICK-ICT van 15.00 – 17.00 uur. Aansluitend is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van hapje en drankje.