DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station neemt de eerste 3 Samsung Flips in gebruik

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station neemt de eerste 3 Samsung Flips in gebruik

IT support Manager Sander Nolan demonstreert de Samsung Flip.

“De Samsung Flip werd gebruikt en gedemonstreerd tijdens de jaarlijkse internationale conventie voor Hilton IT managers in Abu Dhabi en ik wist onmiddellijk dat wij deze Flips voor onze vergaderzalen moesten hebben” vertelt IT support manager Sander Nolan van het Amsterdamse DoubleTree by Hilton Centraal Station enthousiast. “Deze Samsung Flip is een digitale flipover en verandert de manier waarop vergaderingen zijn georganiseerd, gefaciliteerd en gedocumenteerd kunnen worden. Het is een state of the art product evenals ons hotel en wij bieden de beste service aan al onze klanten, ook aan de gebruikers van onze vergaderzalen” aldus Nolan.

Roteer het scherm zoals u dat ook met uw smartphone doet en werk en presenteer in portret- of landscape mode. Meerdere deelnemers aan een collaboration sessie kunnen content delen vanaf hun eigen device en een bijdrage te leveren aan een gezamenlijk project. Vier deelnemers kunnen gelijktijdig aantekening maken of schetsen op het scherm met hun vingers of een dubbelzijdige pen. Content kan worden gedeeld via een draadloze connectie maar ook via USB- en andere poorten. Vooraf opgeslagen content kan op het Flip-display worden geïmporteerd om zo nieuwe ideeën aan de discussie of het project toe te voegen. Zo vormt Flip het middelpunt van de (digitale) vergaderzaal.

Bij het afronden van de vergadering wordt de gepresenteerde en bewerkte informatie opgeslagen. Scherminformatie overschrijven, screenshots maken of fotograferen is overbodig. Vervolgens kunnen de details van de vergadering worden gedownload, verzonden per e-mail of geprint.

Voor meer informatie kijk op de Samsung Flip site of neem contact op met onze adviseurs.

Tags:
, ,