KICK-ICT wint aanbesteding centrale storage omgeving ten behoeve van IJsselgemeenten

KICK-ICT wint aanbesteding centrale storage omgeving ten behoeve van IJsselgemeenten

De IJsselgemeenten (Gemeenten Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel) hebben na een meervoudig onderhandse procedure, een overeenkomst gegund aan KICK-ICT (in combinatie met een strategische partner). De huidige storage omgeving kan niet verder worden uitgebreid, omdat de bestaande apparatuur door Hewlett Packard Enterprise is uitgefaseerd. De IJsselgemeenten beoogden een nieuwe centrale storage omgeving met de belangrijkste eisen: uitbreidbaar, schaalbaar en beheersbaar.

Wij hebben een Hewlett Packard Enterprise 3PAR  storage oplossing geadviseerd. De nieuwe omgeving zal sneller, stabieler en schaalbaar zijn. De Fibre Channel oplossing zorgt voor hoge doorvoersnelheden tussen de servers en het storage systeem. Dit betekent ook betere prestaties en eenvoudiger beheer.
Wij hebben een implementatieplan gepresenteerd waarin wij streven naar een naadloze overgang naar de nieuwe oplossing. Een projectmatige aanpak zorgt voor overzicht, controle en structuur van de complete installatie en implementatie tot en met de oplevering en nazorg.

Wij zijn trots op ons commerciële- en technische accountteam voor het succesvol uitwerken van deze offerte aanvraag. KICK-ICT is ook uw partner als het gaat om hoogwaardige storage oplossingen!