kicktime

Kicktime

Tijd = geld.

Aan- en afwezigheidregistratie en/of werktijdregistratie

Voor wie

KICK Time is geschikt voor de aan- en afwezigheidregistratie en/of werktijdregistratie voor een onbeperkt aantal werknemers. Zowel de aan- en afwezigheid van vast personeel, parttimers als van uitzendkracht. KICK Time is specifiek voor de Nederlandse omstandigheden ontwikkeld en kan door de flexibele invulmogelijkheden de meest gangbare CAO’s aan.

KICK Time is uitermate geschikt om te koppelen met diverse andere applicaties zoals bijvoorbeeld uw salarisadministratie. Het gebruik van imports en exports d.m.v. platte tekst bestanden of CSV/Excel bestanden maken deze standaard mogelijk in Microsoft Dynamics NAV.

Flexibel

KICK Time is geheel op maat naar uw wensen en eisen in te richten afhankelijk van de variabelen die u wilt weten zoals bezettingsgraad per afdeling, ziekteverzuim, bezoekers, overwerk en nog ontelbare andere varianten.

Aan- en afwezigheidregistratie

Toegangscontrole

Door de toegangsmodule te activeren kunt u op grond van ingevoerde personeelsgegevens werknemers autoriseren voor toegang tot bepaalde afdelingen. De door KICK Time gebruikte boekingsterminals zijn in staat om bijvoorbeeld elektrische deuropeners, slagbomen, draaideuren en tourniquets aan te sturen.

Meer weten over Kicktime?

+31 (0)70 - 799 0 799

info@kick-ict.nl