hardware

Hybrid IT en workspace

Standaardiseren van de kantooromgeving

De moderne werkstijl

Sinds 2020 is iedere plek en ieder device tegenwoordig een potentiële werkplek. En moderne tijden vragen moderne middelen. Wij ondersteunen u bij iedere werkplek, waar deze zich ook bevindt. Wij leveren een merkonafhankelijk kernassortiment devices en software (geïnstalleerd of uit de cloud) voor uw eigen gepersonaliseerde werkplek .

Een werkplek op maat

Onze services worden dikwijls ingezet bij verhuizing of vervanging van werkplekapparatuur zoals computer, thin client of monitor. Onlangs hebben wij ruim 3500 monitoren gemonteerd afgeleverd op een bijgeleverde bureausteun met op iedere werkplek een keyboard en muis.

hardware

De ergonomische werkplek

High-end ergonomische hard- en software-oplossingen dragen bij aan het fysieke- en mentale welbevinden van computergebruikers, zeker in deze tijd van thuiswerken. Innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat we fysiek en mentaal getriggerd worden om meer te bewegen, efficiënter te werken, goede houding aan te nemen en af te wisselen.

Bekijk een greep uit onze ergonomische oplossingen online, wij geven u graag advies.

IT diensten rondom de werkplek

Onze ervaren medewerkers adviseren u over de technische mogelijkheden van de inrichting van datacenters en workspace.  Het uitgangspunt is de beschikbaarheid van data en applicaties. Het moet immers goed presteren over trage verbindingen en uitermate veilig zijn. Rode draad bij alle oplossingen is dat applicaties en workspaces centraal onderhouden worden. Dat is efficiënt, verbetert de prestaties, voorkomt conflicten tussen applicaties onderling, verhoogt de beschikbaarheid en vereenvoudigt het onderhoud.

Hybrid IT

Een hybride IT omgeving combineert een netwerk van cloud computing en on-premise waarbij de voordelen van zowel on-premises datacenters, private cloud- en/of publieke clouddiensten gecombineerd worden. Hierdoor kan er snel ingespeeld worden op veranderende bedrijfsbehoeften. Het echte voordeel van hybride cloud bevindt zich in de mogelijkheid om een comfortabele en flexibele middenweg te creëren om ervoor te zorgen dat alle workloads correct en kosteneffectief behandeld worden.

Telefonie

Xelion is de beste in z’n klasse: niet alleen omdat het een hele goede telefonieoplossing biedt, maar ook omdat het ontworpen is vanuit de visie dat telefonie niet meer op zichzelf staat. Integratie met CRM en ERP-processen staat hoog op de agenda van Xelion en veel gebruikers. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden standaard aan boord voor een aantrekkelijke prijs per gebruiker per maand. Daarnaast is Xelion als Nederlands bedrijf altijd dichtbij en benaderbaar voor specifieke vragen en oplossingen. Daarom kiest het MKB in Nederland voor Xelion!

Dankzij de unieke Xelion 8 app heeft de vast-mobiele integratie met de smartphone-app tot een prioriteit verklaard in de ontwikkelstrategie . Het vaste nummer en het gekoppelde adresboek is dankzij de app altijd en overal voor handen. Bovendien is er altijd een schat aan informatie beschikbaar op de app. Steeds meer bedrijven kiezen er zelfs voor om medewerkers alle zakelijke communicatie via de app te laten lopen omdat hiermee alle praktische voordelen als veilig bellen, doorschakelen en terugluisteren van het gesprek voor handen zijn. Bellen via de app betekent alle voordelen van de centrale, zaken die men gewend is van de vaste telefoon, maar dan altijd en overal voor handen. In een tijd dat steeds meer bedrijven overgaan naar flexibele werkplekken of het Nieuwe Werken – thuis of in de buurt – is de mobiele bel-app dus een onmisbaar instrument geworden om de bereikbaarheid van de organisatie met stappen omhoog te laten gaan.

HPE Greenlake

Meer dan ooit moet u nu sneller handelen en u sneller aan veranderingen aanpassen. HPE GreenLake levert overal de cloudervaring voor applicaties en data, zodat u transformatieve technologie sneller adopteert en uw beheer  vereenvoudigt. HPE GreenLake levert IaaS voor uw workloads: op locatie, volledig beheerd in een pay–per-use-model aan de edge, op colocaties en in uw datacenter.

Met HPE GreenLake Central, het nieuwe intuïtieve softwareplatform, kunt u nu razendsnel services implementeren, inzicht krijgen in kosten en compliance en het beheer van uw volledige hybride infrastructuur vereenvoudigen. Verlos zakelijke gebruikers en ontwikkelaars van de gebruikelijke wachttijden met een softwareplatform met zelfbediening voor de services die ze nodig hebben voor al hun zakelijke behoeften.

HPE GreenLake levert u de moderne cloudervaring, overal waar u deze nodig hebt en volledig voor u beheerd as-a-service door HPE.

Meer weten over Datacenter en workspace?

+31 (0)70 - 799 0 799

info@kick-ict.nl