hardware

Datacenter en workspace

Standaardiseren van de kantooromgeving

De moderne werkstijl

Iedere plek en ieder device is tegenwoordig een potentiële werkplek. En moderne tijden vragen moderne middelen. Wij ondersteunen u bij iedere werkplek, waar deze zich ook bevindt. Wij leveren een merkonafhankelijk kernassortiment devices en software (geïnstalleerd of uit de cloud) voor uw eigen gepersonaliseerde werkplek .

Een werkplek op maat

Onze services worden dikwijls ingezet bij verhuizing of vervanging van werkplekapparatuur zoals computer, thin client of monitor. Onlangs hebben wij ruim 3500 monitoren gemonteerd afgeleverd op een bijgeleverde bureausteun met  op iedere werkplek een keyboard en muis.

hardware

De ergonomische werkplek

High-end ergonomische hard- en software-oplossingen dragen bij aan het fysieke- en mentale welbevinden van computergebruikers, zeker in deze tijd van thuiswerken. Innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat we fysiek en mentaal getriggerd worden om meer te bewegen, efficiënter te werken, goede houding aan te nemen en af te wisselen.

Bekijk een greep uit onze ergonomische oplossingen online, wij geven u graag advies.

IT diensten rondom de werkplek

Onze ervaren medewerkers adviseren u over de technische mogelijkheden van de inrichting van datacenters en workspace.  Het uitgangspunt is de beschikbaarheid van data en applicaties. Het moet immers goed presteren over trage verbindingen en uitermate veilig zijn. Rode draad bij alle oplossingen is dat applicaties en workspaces centraal onderhouden worden. Dat is efficiënt, verbetert de prestaties, voorkomt conflicten tussen applicaties onderling, verhoogt de beschikbaarheid en vereenvoudigt het onderhoud.

Datacenter

Bij de inrichting van een datacenter op de eigen locatie helpen wij u om de juiste keuze te maken uit de vele mogelijkheden. Door middel van de juiste keuze uit de componenten op het gebied van server, storage, networking en virtualisatie bouwen wij aan een solide infrastructuur als basis. Wij houden rekening met schaalbaarheid en kosten, u houdt grip en controle.

Telefonie

Xelion is de beste in z’n klasse: niet alleen omdat het een hele goede telefonieoplossing biedt, maar ook omdat het ontworpen is vanuit de visie dat telefonie niet meer op zichzelf staat. Integratie met CRM en ERP-processen staat hoog op de agenda van Xelion en veel gebruikers. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden standaard aan boord voor een aantrekkelijke prijs per gebruiker per maand. Daarnaast is Xelion als Nederlands bedrijf altijd dichtbij en benaderbaar voor specifieke vragen en oplossingen. Daarom kiest het MKB in Nederland voor Xelion!

Dankzij de unieke Xelion 7 app is de smartphone volledig onderdeel geworden van de bedrijfscommunicatie, waarbij het vaste nummer altijd binnen handbereik is. Integratie met Outlook of een relatiebeheerpakket is mogelijk dankzij de openheid van het platform. Dat en nog veel meer maakt dat Xelion excellente software is, die communicatie en klantcontact op een hoger plan brengt.

Meer weten over Datacenter en workspace?

+31 (0)70 - 799 0 799

info@kick-ict.nl