ict-infrastructuur

ICT infrastructuur

Laat IT voor u werken.

Met een goede ICT-infrastructuur zijn gebruikers productief, ongeacht waar ze werken. Men kan functionaliteit en data op een veilige manier gebruiken. Zeker tegenwoordig, nu we steeds vaker 24 uur per dag slagvaardig moeten zijn, wordt er veel gevraagd van de ICT-infrastructuur. Werken vanuit elke mogelijke locatie, op ieder tijdstip, zonder afhankelijk te zijn van een vaste werkplek op locatie en met een goede performance van de ICT-functionaliteiten. Daarbij is het essentieel dat de beveiliging gewaarborgd blijft. Tevens zal de omgeving beheersbaar moeten blijven.

Indien een organisatie flexibel in wil spelen op (organisatie)veranderingen, dan heeft men hiervoor ook een goede ICT-infrastructuur nodig. Waar het voorheen vaak maanden tijd kostte om ICT aan te passen aan veranderende omstandigheden, wordt vanuit de business nu verwacht dat ICT zeer snel kan worden aangepast. Bij eventuele bedrijfsuitbreiding of -krimp verwacht men snelle aanpassing, net zoals bij uitbreiding van functionaliteiten. Dit betekent dat een flexibele en schaalbare ICT-infrastructuur nodig is om dit te faciliteren. Om een goede ICT infrastructuur te bouwen dient vanuit een aantal modulaire onderdelen te worden gedacht, die samen de flexibele en schaalbare ICT-infrastructuur maken die een organisatie nodig heeft.

Met onze uitgebreide kennis en ervaring met het ontwerpen, samenstellen, implementeren en beheren van (complexe) ICT infrastructuren adviseren wij welke infrastructuur het beste aansluit bij uw organisatie en bedrijfsprocessen. Bij het bouwen van een ICT-infrastructuur staan een aantal zaken centraal:
• uw data;
• de beveiliging;
• uw gebruikers en hun werkzaamheden.

Meer weten over ICT infrastructuur?

+31 (0)70 - 799 0 799

info@kick-ict.nl

Infrastructuur oplossingen