management

Managed services

Complete ontzorging van uw infrastructuur, applicaties en data.

Een goed werkende ICT-omgeving

Een goed werkende ICT-omgeving is cruciaal voor de continuïteit van een bedrijfsvoering. Die wil je dus in vakkundige handen geven. Onze managed services zijn een complete ontzorging van uw infrastructuur, applicaties en data ongeacht of het in de cloud of bij u op locatie staat.

Wij monitoren, beheren en onderhouden 24/7 proactief het netwerk, servers, werkplekken, datacenters en alle soorten devices. Op afstand of op locatie. Structureel, tijdelijk of alleen op een bepaald kennisgebied. Voor een duidelijk overzicht bekijkt u onze whitepaper servicecontract versus fabriekgarantie.

managed services

ICT oproepbasis

Werkzaamheden kunnen wij op afroep uitvoeren op het gebied van hard- en software installatie, reparatie van systemen, consultancy op administratie en ERP systemen en consultancy voor complexere infrastructuren. Desgewenst kunnen wij werkzaamheden op lokatie uitvoeren of in onze technische dienst.

ICT helpdesk

Het werken met systemen en software kan vragen oproepen. Als de gebruikers vanwege problemen en vragen niet productief zijn, lopen uw bedrijfsprocessen vertraging op. Onze eerstelijns helpdesk neemt deze taak serieus en zorgt ervoor dat de mensen snel verder kunnen werken. De helpdesk wordt ingezet voor alle vragen op het gebied van hardware, software, gebruik, Exact, Prox en onze maatwerksoftware. Desgewenst kunnen wij ook op afstand een aanvulling bieden op de helpdesk door middel van de zogenaamde remote support.

ICT Consultancy

Om een goed beeld te krijgen van de huidige stand van zaken van uw ICT infrastructuur biedt een Netwerk Inventarisatie Rapport uitkomst. Hierin staan onder andere vermeld de conditie van de componenten, de knelpunten en de problemen. Om een advies op maat van uw infrastructuur te ondersteunen, bieden wij een Netwerk Advies Rapport. Hierin geven wij objectief advies en handvatten om uw infrastructuur aan te passen en te optimaliseren zodat deze volledig op uw wensen en eisen aansluiten. Uiteraard bieden de rapporten ook uitkomst in (maatwerk) software trajecten.

ICT Beheer en onderhoud

Beheer van servers, werkplekken, (hybride) Cloud omgeving, infrastructuur of applicaties. Een beveiligde ICT-omgeving  overal en altijd beschikbaar laat u over aan onze specialisten.  Wij garanderen de functionaliteit, performance en continuïteit tegen vaste, lage kosten.

Je wilt altijd kunnen rekenen op professionele support. Zowel voor de hardware als software. Eén vast aanspreekpunt voor al het onderhoud is belangrijk, u wordt niet meer van het kastje naar de muur gestuurd. Wij garanderen snelle, adequate en professionele support eventueel 24/7.