cloud

Cloud oplossingen

Tijd-, plaats- & apparaat onafhankelijk werken.

Succesvolle inzet van de cloud

Cloud-, hybride- of on-premise oplossingen

Nieuwe technologische ontwikkelingen maken een andere manier van werken mogelijk. Tijd-, plaats- en apparaat onafhankelijk werken wordt de norm en medewerkers verwachten hierin steeds meer te worden voorzien door de ICT-afdeling. Organisaties worden gedwongen keuzes te maken tussen cloud-, hybride- of on-premise oplossingen. Bij deze keuzes is het belangrijk dat de oplossingen voorzien in uw behoefte aan schaalbaarheid, groei en duidelijkheid over de kosten.

Techniek, migratie, implementatie en begeleiding

Dankzij onze platformonafhankelijkheid zijn wij in staat om u objectief te adviseren. Daarnaast verzorgen we niet alleen de techniek, migratie en implementatie op dit gebied, maar richten we ons ook op de impact die een migratie naar de cloud op het dagelijks werk binnen een organisatie heeft. Voor een succesvolle inzet van cloud oplossingen is het essentieel dat eindgebruikers de nieuwe technologie omarmen en hiermee kunnen werken. Onze experts begeleiden eindgebruikers dan ook zorgvuldig in dit proces.

cloud oplossingen

Voordelen van de cloud

Vast bedrag per maand

Met de cloud diensten gebruikt u ICT en telefonie uit de cloud. Deze cloud diensten neemt u flexibel en betrouwbaar voor een vast bedrag per maand/kwartaal af.

Kosten besparen op software en hardware

Omdat u alleen maar betaalt voor hetgeen u verbruikt, bespaart u met cloud computing aanzienlijk veel kosten. Bij cloud computing zijn de gebruikers geen eigenaar van de software die ze gebruiken. Ze betalen dus enkel voor de diensten die ze gebruiken. Hierdoor kan men grote kosten besparen op de aankoop van software en hardware aangezien het overgrote deel op de servers gebeurt. U heeft dus ook geen (dure) ‘noodservers’ meer nodig voor het geval er iets gebeurt met jouw systeem.

Gemakkelijk documenten delen

U kunt documenten en informatie makkelijker delen en daarmee slimmer gaan werken. U heeft alleen nog maar uw inloggegevens nodig om op een willekeurige computer bij uw documenten, e-mail, spreadsheets, brieven, correspondentie, adresgegevens, databases etc. te komen. Het heen en weer mailen van documenten wordt hierdoor bijvoorbeeld beperkt en het gebruikersgemak en onderhoud sterk verbeterd. Men is niet gebonden aan een apparaat of locatie aangezien de gebruiker vaak enkel een webbrowser nodig heeft en een internetverbinding.

Aan de slag met Office 365 : een gratis e-book!

Om het maximale uit Office 365 te halen en de organisatie voor te bereiden, heeft Microsoft speciaal voor u een stappenplan ontwikkeld. Om deze te lezen vult u hieronder uw gegevens in en dan komt het e-book zo snel mogelijk naar u toe!

Meer weten over onze cloud diensten?

+31 (0)70 - 799 0 799

info@kick-ict.nl

Gratis e-book aanvragen: