data & security

Data & Security

Uw ICT veilig en vertrouwd

Uw data is goud waard

Big data

Data is the new oil. Deze welbekende metafoor impliceert dat Big Data de nieuwe brandstof is van onze economie en van uw bedrijf in het bijzonder. Als dit zo is, vraag uzelf dan twee dingen af: hoe veilig is deze waardevolle data binnen mijn organisatie? En wat kan ik doen om dit te verbeteren?

Oplossingen

KICK-ICT biedt een mix aan van producten en diensten die op elkaar zijn afgestemd en goed samenwerken, ongeacht de locatie van de data. Wij maken uitsluitend gebruik van gerenommeerde producten onder andere van HPE, Dell EMC, Cisco, Sophos en Veeam.

HPE Nimble

Met de HPE  Nimble oplossing kiest u voor meer opslagcapaciteit, verbeterde prestaties, maximale uptime – 99,9999% – en een lager stroomverbruik. Deze flash-opslagoplossingen zijn een aanvulling op het bestaande HP aanbod. Uniek aan Nimble is het cloudgebaseerde platform InfoSight. Deze slimme software voorspelt 86% van de problemen in de data opslag, voorkomt ze automatisch en maakt andere systemen immuun voor hetzelfde probleem. InfoSight voegt een extra laag intelligentie toe aan uw infrastructuur en optimaliseert uw processen, waardoor u het verschil kan maken.

Security

Wie vandaag de dag goed beschermd wil zijn tegen hedendaagse geavanceerde bedreigingen van hackers en cybercriminelen, dient uit te gaan van een geïntegreerde security aanpak. Een geïntegreerde security aanpak houdt in dat je verschillende elkaar versterkende security oplossingen met elkaar laat samenwerken en communiceren in een netwerk om zo interne en externe bedreigingen een halt toe te roepen.

Cybercrime

Om de strijd tegen cybercrime én phishing te winnen, kiezen de meeste bedrijven voor noodzakelijke technische hulpmiddelen. Voor firewalls, anti-malware oplossingen, intrusion prevention-systemen en dergelijke. Daar is niets mis mee, maar er moet meer gebeuren. Er zijn mensen nodig om de slag te winnen. Uw eigen medewerkers voorop. Die zijn immers de belangrijkste factor als het om cybersecurity gaat. Weet u op welke mails uw medewerker klikt? Nee, dan moet u hieronder verder lezen.

Bel ons voor advies op maat

KICK-ICT biedt diverse oplossingen van vooruitstrevende fabrikanten waarbij de oplossing van uw vraagstuk voorop staat. Wij adviseren, implementeren en onderhouden deze (merk onafhankelijke) oplossing zodat u goed beveiligd bent.

Phishing e-mails

Bij phishing proberen criminelen u door e-mails naar een valse website te lokken. Daar stelen ze uw gegevens of geld. Het is vaak moeilijk een phishing e-mail te onderscheiden van een echte e-mail. Daar helpen wij u bij! Wij hebben speciaal voor het MKB een hele eenvoudige dienst ontwikkeld. Hiermee krijgt u onmiddellijk inzicht in het ‘klik gedrag’ van uw medewerkers. Hoe werkt onze dienst?

Eén klik..en weg zijn jouw bedrijfsgegevens

Wij simuleren dat wij de hacker zijn. Wij sturen een e-mail naar alle collega’s die zo echt is, bijna niet van nep te onderscheiden. De e-mail stellen wij samen met u op. En dan wachten we af…wie klikt en wie niet? U ontvangt een rapportage met resultaten én advies van ons over de maatregelen die je kunt nemen.

 

Deze 0-meting is GRATIS! De kracht zit in de herhaling van de e-mails en de e-learning die uw medewerkers uiteindelijk traint om eerst grondig te kijken of de e-mail betrouwbaar is.

Wij hebben overzichtelijke pakketten samengesteld afhankelijk van het aantal medewerkers en e-mails. Wij informeren u graag.

Phish threat_2309