Kick ICT

Organisatie

Onafhankelijke IT partner met een focus op  infrastructuur-, connectiviteit- en securityoplossingen.

Full service ICT bedrijf

Wij zijn uw kennispartner!

Technologie en digitalisering gaan razendsnel. Tegenwoordig heeft iedereen de meest geavanceerde technologie al onder handbereik. Maar hoe ziet de (nabije) toekomst eruit?  Zorgen zelfrijdende auto’s voor minder verkeersongelukken? Zorgt zelfgeproduceerde elektriciteit voor een beter milieu? Monitoren we met gratis apps onze gezondheid?  Nemen robots onze banen over op termijn? Het Internet wordt het Internet der dingen, alle apparaten communiceren met elkaar. Verandert 3D en 4D printing de manier waarop we producten maken?

Hoe brengen wij deze toekomst terug naar uw business van alledag? Door mee te bewegen met alle ontwikkelingen en te anticiperen op de veranderende klantvraag zorgt u voor slagkracht. Om uw bedrijf futureproof  te maken ontstaat er nieuwe ICT-behoefte en – beleid. Bovendien lijkt ICT steeds complexer te worden doordat de technologie zich versnelt.

Als onafhankelijk full service ICT bedrijf met een focus op  infrastructuur-, connectiviteit- en securityoplossingen, wil KICK-ICT complexe ICT eenvoudig maken. Onze softwareoplossingen en managed services ondersteunen uw bedrijfsprocessen, zelfs  daar waar nodig op maat.  Wij willen ontzorgen zodat u zich kunt richten op uw business. De ICT behoefte vertalen wij naar duidelijk advies en wij begeleiden u naar de juiste oplossing.

Full service ICT bedrijf

Deskundig team

KICK-ICT streeft er naar uw kennispartner te zijn, die met u samenwerkt om uw interne alsmede externe doelstellingen te realiseren. Dit doen wij met een team van mensen dat zich kenmerkt door betrokkenheid, proactief, korte lijnen, deskundigheid en daadkracht.

Partners

Ondersteuning maatschappelijke organisaties

KICK-ICT ondersteunt sinds jaren het Ronald McDonald Huis Den Haag door een bijdrage te leveren in de Business Breakfast Club. Behalve een lekker ontbijt en een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten de ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten. Maar er is nog een belangrijker doel: de ondersteuning van het Ronald McDonald Huis Den Haag. De opbrengst van de Business Breakfastclub komt geheel ten goede aan het Huis.

Tevens ondersteunt KICK-ICT Vereniging de Zonnebloem als vrijwilliger voor één dag waar wij ieder jaar een lokale Zonnebloem activiteit adopteren en financieren.

KICK-ICT is ook lid van de Vrienden van het GHZ. Als jarenlange partner van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda dragen wij alle patiënten een warm hart toe. Mede dankzij onze bijdrage kunnen er wensen worden gerealiseerd die het verblijf voor patiënten én hun familie veraangenamen. Als dank voor onze inzet heeft KICK-ICT een eigen tegel op de “Walk of Friends” voor de ingang van het ziekenhuis.

MVO

De KICK-ICT MVO visie betekent dat wij pro actief de visie richting onze klanten én onze organisatie uitdragen. Door vanuit de MVO-gedachte te ondernemen, dienen wij niet alleen het welzijn van onze eigen medewerkers, milieu en maatschappij, maar ook onze concurrentiepositie.

Zo recyclet KICK-ICT gebruikte apparatuur en wordt uitgebreid aandacht besteed aan flexibele en schaalbare ICT en telecom oplossingen die minder energieverbruik realiseren. Ook is het verlagen van de uitstoot van CO2 tot een minimum in zoveel mogelijk bedrijfsprocessen doorgevoerd.