software oplossingen

Softwareoplossingen

Standaard of een maatpak

Bedrijfsprocessen optimaliseren

Wij bieden softwareoplossingen voor het optimaliseren van verschillende bedrijfsprocessen. Of het nu standaard oplossingen zijn van Exact, Microsoft, Adobe, Symantec of Sophos. Op basis van jarenlange ervaring hebben wij een selectie gemaakt van softwareoplossingen die goed aansluiten bij uiteenlopende behoeften en wensen. Door ons brede aanbod van leveranciers kunnen wij u altijd een betrouwbaar en onafhankelijk advies geven. Samen met u kijken wij welke oplossing het beste past bij uw vraag en begeleiden wij u bij de implementatie ervan. Wij hebben ons gespecialiseerd en gecertificeerd in diverse oplossingsgebieden zodat u gegarandeerd de beste ondersteuning krijgt.

Maatwerk ICT oplossingen

Is er geen standaardoplossing voor uw situatie? Dan ontwikkelen wij voor u software op maat.

Voor een aantal branches en toepassingsgebieden heeft KICK-ICT software op maat ontwikkeld. De branches waarvoor wij oplossingen op maat hebben ontwikkeld zijn onder andere de drankengroothandels, distilleerderijen, bierbrouwerijen en wijnimporteurs. 

Soms mist er een aansluiting tussen verschillende bedrijfsprocessen die op eenvoudige wijze gekoppeld kunnen worden door de ontwikkeling van een stukje software. Ook dat is onze specialiteit!

Software oplossingen