vacature

Innovatieve oplossingen

Oplossingen op maat.

Innovatieve oplossingen

Hoe maakt u slim en voordelig gebruik van de technologie die multinationals en enterprises groot maakt? Wij brengen samen met diverse business partners innovatieve oplossingen en professionele ondersteuning op maat naar uw onderneming, binnen uw budget en de door u gestelde  doelen.

Zet de stap naar een performante hybride IT, bouw slimme IoT oplossingen met geavanceerde draadloze netwerken, geniet van intelligente storage die klaar is voor meer data, en beveilig uw infrastructuur & data tegen nieuwe bedreigingen. Samen met u bepalen wij de meeste efficiënte weg naar innovatie en groei.

Breed aanbod

Hoe maakt u uw bedrijf klaar voor de toekomst? Welke ontwikkeling er ook op u afkomt en welk initiatief u ook zelf wilt ondernemen, cruciaal is de onderliggende ICT-infrastructuur. Die moet zo flexibel, veilig en robuust zijn dat u alle kanten op kunt, ook in de verder gelegen toekomst. Vanwege onze expertise en ervaring, maar ook vanwege het brede aanbod van oplossingen bieden we keuzemogelijkheden en flexibiliteit in hoe u het liefste met ons samenwerkt.

Referentie verhaal

Wanneer vervang je je server? Hoe ziet je digitale omgeving er na de aanpassing uit? Door wie laat je je ict-omgeving aanpassen? Elke organisatie krijgt vroeg of laat met deze essentiële vragen te maken. Zo ook het Haags Hiphop Centrum. Lees het interview met onze collega Jan Bos en Jean-Paul van Oers.  Of lees hier de Business Haaglanden.

Cloud, hybride of on premise?

Hoe kan u meer bereiken met uw huidig IT-budget? Wil u vooral sneller kunnen werken of heeft u meer behoefte aan eenvoudig beheer van uw gegevens? Uw IT-omgeving veranderen begint met het aanstippen van uw prioriteiten en het vastleggen van de business goals die u zo wil realiseren. Wij  stellen met u een haalbare planning op en schatten goed in welke middelen u nodig heeft om een IT-infrastructuur te bouwen die u helpt om uw vooropgestelde doelstellingen te bereikenWe bepalen voor elke applicatie in welke omgeving ze het best draait. De vuistregel is dat standaardapplicaties en meer flexibele data naar de cloud kunnen verhuizen, terwijl bedrijfseigen toepassingen beter on-premise blijven draaien. We houden ook rekening met de applicaties die u de komende jaren wil gebruiken. Kan de nieuwe IT-omgeving die ondersteunen?

Meer weten?

Graag gaan wij vrijblijvend met u in gesprek voor een oplossing passend bij uw vragen.

Meer weten over innovatieve oplossingen?

+31 (0)70 - 799 0 799

info@kick-ict.nl