prox

Prox

Management Software voor dranken(groot)handels, wijnimporteurs en distilleerderijen.

U speelt voortdurend in op de wensen van uw klanten. Hoe bied ik mijn producten aan? Hoe kan ik zo snel mogelijk leveren? Wat is de orderstatus? Welke kortingsafspraken hanteer ik? Hoe richt ik het productieproces zo efficiënt mogelijk in? Hoe draag ik de accijns netjes af?

Ook moet u rekening houden met steeds veranderende regel- en wetgeving op het gebied van bijvoorbeeld accijns, verpakkingen en emballage.

Wilt u dus bepaalde bedrijfsprocessen automatiseren, doe dat dan met een bedrijfsoplossing die flexibel is en zekerheid biedt. Of zoals we dat bij KICK-ICT noemen; met een oplossing die onbeperkt houdbaar is. Een oplossing die meegroeit met uw organisatie en u altijd in staat stelt uw klanten optimaal te bedienen. En die zo uw continuïteit waarborgt. Nu én in de toekomst.

Een hechte groep van meer dan veertig drank- en wijn(groot)handels gingen u voor en kozen voor Prox, waaronder meerdere leden van de Vereniging van de Nederlandse Groothandel in Dranken en Horecabenodigdheden. Ieder jaar organiseert KICK-ICT een gebruikersdag waar ervaringen worden gedeeld en nieuwe functionaliteit wordt besproken.

Laatste nieuws

Kooyman Grootverbruik uit West Terschelling  kiest voor Prox  Management Software. Op Terschelling levert Kooyman aan de horeca, verenigingen en grootverbruikers een compleet assortiment food en non-food producten. Kooyman Grootverbruik is leverancier van een groot aantal horeca merken zoals Kärcher, Dûnske, EMGA en nog veel meer top horeca merken.

Om haar groei te faciliteren en professionaliseren kiest Kooyman om met Prox Management Software haar bedrijfsprocessen verder te automatiseren en optimaliseren.

Functionaliteiten

Naast alle standaard mogelijkheden zoals het registreren van inkopen, verkopen en voorraden bevat Prox Management Software onder meer ook een EDI oplossing, een accijnsadministratie, een online bestelsysteem en een registratie van de verpakkingsheffing. Steeds voegen wij nieuwe functionaliteit toe, zoals een offerte- en verhuurmodule. De aangeboden modules zijn complementair en de marktontwikkeling wordt continu gevolgd.

Daarnaast biedt Prox nog meer:

 • Accijnsadministratie
 • AGP administratie
 • Verhuurmodule
 • Productie module
 • Directe koppeling naar verschillende financiële administraties
 • Meer dan 25 jaar ervaring in en met de drankenbranche
 • Integratie met applicaties van derden
 • een online module (voor koppeling naar website en webshop)
 • eventueel een App voor smartphones en tablets
 • digitaal factureren
 • productie module
 • managementinformatie en -rapportages; eventueel uitgebreid met Sumatra Software voor nog meer rapportage tools
 • Prox is betrouwbaar en integer door de onderliggende Microsoft SQL database. Met een SQL database kan data van Prox moeiteloos groeien (schaalbaar), is goed beveiligd en uw data is optimaal toegankelijk.
 • Gecertificeerde Exact add in voor directe koppeling naar Exact Globe Next en Exact Online

Sumatra rapportages

De rapportages worden gegenereerd met Sumatra rapportages.  Deze rapportages tonen in één oogopslag wat uw aandacht behoeft. Vragen worden altijd binnen hetzelfde scherm beantwoord, omdat ook de toelichtende cijfers worden getoond.

Waar standaardrapporten en Excel aan de oppervlakte blijven, gaat u met Sumatra juist de diepte in. Sumatra gebruikers beschikken over complete en up-to-date informatie; niets wordt aan het toeval overgelaten. Doordat medewerkers goed geïnformeerd zijn, kunnen zij sneller en beter beslissen en hun werkzaamheden daardoor beter uitvoeren. Sumatra Operational Intelligence is dan ook geschikt voor alle functies binnen uw organisatie.

Wij hebben voor u al standaard rapportages ontwikkeld op basis van de gebruikers van Prox management software.

Meer informatie? Wij nemen contact met u op: