software oplossingen

Exact Software

Oplossingen voor bedrijfsprocessen.

Exact Software

Exact is dé marktleider in business software in de Benelux. Exact automatiseert boekhoud-, financiële-, ERP, HRM en CRM processen. Daarnaast biedt Exact specifieke branche oplossingen. Met Exact heb je grip op al je bedrijfsprocessen. En ondersteunt je groei én uitdagingen.  On-premise of in de (private) cloud.

Onze expertise

KICK-ICT brengt als Exact Silver Partner toegevoegde waarde bij u als Exact gebruiker. U heeft rechtstreeks en direct contact met onze consultants en eigen helpdesk. Niet meer in de ‘wacht’ staan en een onbekende helpdesk medewerker aan de lijn. Uw vaste consultants en contactpersonen helpen u graag verder. Onze consultants adviseren en denken met u mee over UW bedrijfsprocessen en hoe u deze kunt vertalen naar de software. Pro actief informeren en adviseren wij u over veranderingen zoals een update en fiscale aanpassingen.

NIEUW *Exact Globe +*

Maak de stap naar de nieuwe Exact Globe +!

Als mkb’er en gebruiker van Exact wil je op het juiste moment over de juiste cijfers beschikken, zodat je de juiste keuzes maakt voor jouw onderneming. Nu, maar ook in de toekomst. Stap dan nu over en ervaar:
+ een moderne look en feel, gemakkelijker en sneller in gebruik
+ technologie die klaar is voor de toekomst
+ gratis overstappen

Exact Synergy Enterprise

Exact Synergy Enterprise is dé veelzijdige bedrijfssoftware voor het midden- en kleinbedrijf. Het bundelt en stroomlijnt uw processen op het gebied van CRM, HRM en financiën. Afdelingen werken beter samen en medewerkers beschikken overal en altijd over de juiste informatie. Bovendien zijn er specifieke oplossingen voor uw branche. Wij laten u graag zien hoe u mensen, processen en informatie samenbrengt.

Exact Globe Next

De complete en innovatieve ERP software voor het midden- en kleinbedrijf. Het verbindt al uw bedrijfsprocessen in 1 ERP systeem zodat uw snel en efficiënt kunt werken. Het is helemaal op uw bedrijfssituatie af te stemmen. Bovendien zijn er specifieke oplossingen voor uw branche.

Exact Online

Exact Online is business software voor ondernemers en accountants. Met online boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder gezond bedrijf. Daarnaast zijn er geïntegreerde pakketten voor mkb’ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

 

De naam zegt het al: Exact Online is volledig in de cloud beschikbaar als abonnement vanaf € 35 per maand.

Sumatra rapportages

Sumatra rapportage tool gebruiken wij op een eenvoudige wijze rapportages uit Exact te genereren. Deze rapportages tonen in één oogopslag wat uw aandacht behoeft. Vragen worden altijd binnen hetzelfde scherm beantwoord, omdat ook de toelichtende cijfers worden getoond.

Waar standaardrapporten en Excel aan de oppervlakte blijven, gaat u met Sumatra juist de diepte in. Sumatra gebruikers beschikken over complete en up-to-date informatie; niets wordt aan het toeval overgelaten. Doordat medewerkers goed geïnformeerd zijn, kunnen zij sneller en beter beslissen en hun werkzaamheden daardoor beter uitvoeren. Sumatra Operational Intelligence is dan ook geschikt voor alle functies binnen uw organisatie.

Meer weten over Exact Software?

+31 (0)70 - 799 0 799

info@kick-ict.nl