vacature

Werken bij Kick-ICT

Een uitdagende job in de dynamische wereld van IT.

Werken bij KICK-ICT betekent een uitdagende job in de dynamische wereld van IT. Of het nu een commerciële, technische of ondersteunende functie betreft, onze focus is altijd DE (potentiële) klant. Onze klanten zijn veeleisend en de IT omgeving wordt complexer, zij verwachten de juiste oplossingen voor hun uitdagingen om door te kunnen groeien. Wij verwachten dat onze nieuwe collega ondernemend en zelfstandig is met een flexibele en daadkrachtige instelling. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het behalen van jouw doelstelling en resultaat en je hebt een zelflerend vermogen. KICK-ICT kenmerkt zich door een platte organisatie structuur met een familiaire cultuur waar resultaat voorop staat.
Spreekt dit je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Betsy Dijkstra op 070-799 0 799. Jouw CV en motivatiebrief kun je hieronder uploaden. Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Openstaande vacatures

Op dit moment zoeken wij:

verkoper buitendienst (m/v)

Wij adviseren klanten en prospects onder andere op het gebied van infrastructuur-, connectiviteit- en securityoplossingen waarmee wij complexe ICT eenvoudig maken. Ook adviseren wij organisaties over de inzet van onze softwareoplossingen en managed services die bedrijfsprocessen ondersteunen, zelfs  daar waar nodig op maat.  Wij willen ontzorgen zodat de klant zich kan richten op zijn business. De ICT behoefte vertalen wij naar duidelijk advies en wij begeleiden iedere organisatie naar de juiste oplossing.

Ons verkoopteam is een gezonde mix qua kennis en ervaring van (junior) account managers en verkoop binnendienst. Als team staan wij altijd klaar voor onze klanten en spotten nieuwe kansen bij prospects. Wij helpen elkaar en vullen elkaar aan om de beste oplossing te leveren. Klant is bij ons echt KONING. Korte lijnen, flexibiliteit, betrouwbaarheid, ondernemersgeest en humor zijn onze kernwoorden.

Wij zoeken een inspirerende en nieuwsgierige (junior) verkoper (m/v) met een open oor, scherpe blik en ondernemersgeest. Met begeleiding én training van onze ervaren verkopers leer je de fijne kneepjes van het verkoop vak in de uitdagende wereld van IT. Totdat je zelfstandig in staat bent om kansen te zien, bedrijfsprocessen te doorgronden en op directieniveau te communiceren. Enige kennis of ervaring van ICT (vraagstukken) is belangrijk als ondergrond voor verdere learning on the job. Wij verwachten dat je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen, ambitie en goede communicatie skills in woord- en geschrift. Een winnersmentaliteit, professionaliteit en humor vinden wij onontbeerlijk.

Wij bieden een learning on the job baan met doorgroeimogelijkheden naar een senior positie in de toekomst. Wij bieden voldoende training-, coaching- en studiemogelijkheden zodat je goed voorbereid op pad gaat. Kortom een baan om in te groeien met heel veel mogelijkheden.

ICT Service Engineer

Als onafhankelijk full service ICT bedrijf met een focus op  infrastructuur-, connectiviteit- en securityoplossingen, wil KICK-ICT complexe ICT eenvoudig maken. Wij onderhouden hiertoe langdurige relaties met onze klanten en partners. Wij nemen de zorg voor ICT systemen en applicaties uit handen, zodat de klant zich kan richten op de business. Dit doen wij bij de klant op systemen op locatie of remote of in de cloud.

Wij zoeken een ICT Service Engineer (M/V) die graag de breedte van het ICT vak opzoekt. Jij bent het technische aanspreekpunt van onze klanten en jij vindt het leuk om afwisselend bij de klant op locatie te zijn of op kantoor in Den Haag. Primair gaat het jou om het oplossen van (complexe) IT vraagstukken.  Jij weet dat ICT een hele belangrijke schakel in de goede werking van de bedrijfsprocessen is.

Ben jij een ICT-er met minimaal een afgeronde MBO opleiding, een goede dosis sociale vaardigheden en ben je op zoek naar een werkplek waar je de kans krijgt om te leren en te groeien? Dan zit je bij ons goed, want wij zoeken versterking voor ons team van service engineers.

Jouw profiel

 • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau (door opleiding of door werkervaring verkregen);
 • Je hebt een gedegen kennis van recente Microsoft producten;
 • Kennis van beveiligings- en infrastructurele oplossingen is een pré;
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • Je bent in staat gestructureerd te werken en goed te documenteren;
 • Je hebt uitstekende communicatieve- en adviesvaardigheden;
 • Je bent stressbestendig en je voelt je thuis in een dynamische omgeving;
 • Je werkt analytisch en gestructureerd;
 • Je kunt je werk zelfstandig uitvoeren, maar kunt ook goed in teamverband werken;
 • Je weet op het juiste moment, in overleg met je leidinggevende, je prioriteiten te herzien en de behoefte van de klant in te vullen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je beschikt over rijbewijs B; en
 • Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit.

Wij bieden

 • Een boeiende en uitdagende baan binnen een dynamische team;
 • Een kennisintensieve werkomgeving, waarbij je veel uitdagingen krijgt en zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken;
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en specialiseren door opleidingen en cursussen;
 • Een auto, laptop en telefoon; en
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

(Open) sollicitatie


* = verplicht veld
Toegestane bestanden: max. 1mb | .pdf, .doc of .docx