vacature

Werken bij Kick-ICT

Een uitdagende job in de dynamische wereld van IT.

Werken bij KICK-ICT betekent een uitdagende job in de dynamische wereld van IT. Of het nu een commerciële, technische of ondersteunende functie betreft, onze focus is altijd DE (potentiële) klant. Onze klanten zijn veeleisend en de IT omgeving wordt complexer, zij verwachten de juiste oplossingen voor hun uitdagingen om door te kunnen groeien. Wij verwachten dat onze nieuwe collega ondernemend en zelfstandig is met een flexibele en daadkrachtige instelling. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het behalen van jouw doelstelling en resultaat en je hebt een zelflerend vermogen. KICK-ICT kenmerkt zich door een platte organisatie structuur met een familiaire cultuur waar resultaat voorop staat.
Spreekt dit je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden…

…een boeiende en uitdagende baan binnen een dynamisch team. In onze  kennisintensieve werkomgeving zijn er veel uitdagingen, waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. Een leven lang leren staat bij ons hoog in het vaandel, wij stimuleren het volgen van opleidingen en trainingen om jouw ontwikkeling te optimaliseren. Uiteraard behoren een auto, laptop en telefoon tot standaarduitrusting ( afhankelijk van de functie). Goede primaire- en secondaire voorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Nog vragen…

…neem dan contact op met Betsy Dijkstra op 070-799 0 799. Jouw CV en motivatiebrief kun je hieronder uploaden. Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

  * = verplicht veld Toegestane bestanden: max. 1mb | .pdf, .doc of .docx

  System Engineers (M/V)

  Zoek jij graag de breedte van het ICT vak op? En vind je afwisseling in jouw werk belangrijk? Dan zoeken wij jou!  Jij bent het technische aanspreekpunt van onze klanten. Primair gaat het jou om het oplossen van (complexe) IT vraagstukken.  Jij weet dat ICT een hele belangrijke schakel in de goede werking van de bedrijfsprocessen is.

  Ben jij…

  … een ICT-er met minimaal een afgeronde MBO opleiding, minimaal 1 jaar ervaring als system engineer en/of servicedesk medewerker, een goede dosis sociale vaardigheden en ben je op zoek naar een werkplek waar je de kans krijgt om te leren en te groeien? Dan zit je bij ons goed, want wij zoeken versterking voor ons team van service engineers.

  Skills:

  -Je bent in staat gestructureerd te werken en goed te documenteren;
  -Je hebt uitstekende communicatieve- en adviesvaardigheden;
  -Je bent stressbestendig en je voelt je thuis in een dynamische omgeving;
  -Je werkt analytisch en gestructureerd;
  -Je kunt je werk zelfstandig uitvoeren, maar kunt ook goed in teamverband werken;
  -Je weet op het juiste moment prioriteiten te stellen en de behoefte van de klant in te vullen;
  -Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  -Je beschikt over rijbewijs B; en
  -Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit.