Directe koppeling E-BusinessNet en Prox management Software zorgt voor een vloeiend inkoopproces

Directe koppeling E-BusinessNet en Prox management Software zorgt voor een vloeiend inkoopproces

Prox Management software automatiseert de bedrijfsprocessen van drankenhandels, bierbrouwerijen en distilleerderijen. Onze flexibele oplossing is in gebruik bij tientallen tevreden klanten. Prox bevat alle standaard mogelijkheden zoals registratie van voorraden en in- en verkopen. Voor optimalisatie van processen koppelen wij met diverse externe applicaties waaronder Exact Online. Voor optimalisatie van het inkoopproces koppelen wij automatisch met E-Businessnet van SRC. Onze klant Drankenhandel Nico Elings deelt hun verhaal welke voordelen deze koppeling hen oplevert.

“Een zeer goed systeem. Inkooporders worden eenvoudig en automatisch naar de leveranciers doorgestuurd. Zo vindt er geen manueel werk meer plaats binnen E-businessnet, noch in een bestelportaal van een leverancier of via e-mail. Zo is het véél efficiënter geworden om een inkooporder te versturen en levert dit een enorme tijdsbesparing op. Bij ontvangst van de goederen kunnen we nog aanpassingen doen en worden de voorraden in de eigen systemen automatisch bijgewerkt” aldus bedrijfsleider Bas Maas.
Bent u ook op zoek naar een geïntegreerde oplossing, zodat u flexibeler en efficiënter in staat bent om uw klanten centraal te stellen? Lees hier wat de directe koppeling voor hen betekent.