Eén klik..en weg zijn jouw bedrijfsgegevens

Eén klik..en weg zijn jouw bedrijfsgegevens

 

HOTTER DAN OOIT: Datalekken
Heb jij de berichten gelezen over het lek in Microsoft software? Of het datalek bij Autobranche-automatiseerder RDC? ICT systemen, maar zeker de gebruikers van die systemen zijn zeer kwetsbaar. Veel datalekken ontstaan doordat collega’s per ongeluk op foute e-mails klikken. Hoe kan jij dit voorkomen?

Wij sturen de foute e-mail:-)
Wij simuleren dat wij de hacker zijn. Wij sturen een e-mail naar al jouw collega’s die zo echt is, bijna niet van nep te onderscheiden. De e-mail stellen wij samen met jou op. En dan wachten we af…wie klikt en wie niet? Jij ontvangt een rapportage met resultaten én advies van ons over de maatregelen die je kunt nemen.

Sophos Phish Threat
Voor deze test gebruiken wijde software van Sophos. Dit is de enige simulatie tool om phishing e-mails te versturen die net echt lijken. Heeft jouw collega op de foute e-mail geklikt, dan komt hij op een pagina met uitleg. Hier staat ook een kort trainingsfilmpje over phishing, wachtwoorden en hoe hackers werken.

Wat kost het?
Behalve jouw tijd om de juiste, geniepige e-mail te selecteren kost de campagne eenmalig € 500 exclusief BTW. Ongeacht het aantal e-mails dat je wilt versturen.

Wat krijg je?
Misschien een beetje buikpijn maar ook een uitgebreide rapportage. Hierin staan de resultaten en een advies over hoe jij de beveiliging van jouw gegevens verbetert.

Bel ons nu voor gratis advies hoe de campagne te starten.