Hoe veilig is uw netwerk? Krijg meer controle én inzicht

Hoe veilig is uw netwerk? Krijg meer controle én inzicht

In een gedigitaliseerde omgeving is een veilig netwerk met optimale beschikbaarheid van groot belang. Maar een gedigitaliseerde omgeving vormt ook een risico. In deze omgeving is een naadloze beschikbaarheid van uw netwerken cruciaal. De financiële gevolgen van een minuut downtime zijn immers groot. En ook netwerkveiligheid staat centraal. Hoe garandeert u een naadloze en veilige connectiviteit?

Meer controle en meer inzicht
Netwerkbeveiliging stond nog nooit zo hoog op de agenda. Cyberaanvallen worden geavanceerder, privacyregels steeds scherper. U dient er voor te zorgen dat bedrijfsgegevens en privacygevoelige data binnen uw interne netwerk blijven en alleen toegankelijk zijn voor vertrouwde devices of gebruikers. Wat vandaag – in het licht van Internet of Things, meer mobiliteit en BYOD – een stevige uitdaging is geworden. Hoe bouwt u een consistent beveiligingsbeleid uit voor zowel uw wired als uw wireless netwerk? Hoe voorkomt u dat niet-geautoriseerde apparaten toch op het beveiligde netwerk kunnen inloggen? Met Hewlett Packard Enterprise Aruba ClearPass krijgt u een krachtige en merk onafhankelijke Network Access Control oplossing. ClearPass geeft u diepgaand inzicht in wat er op uw volledige bedrijfsnetwerk speelt en helpt u om de toegang tot het netwerk beter te controleren en te beschermen.

Hoe ClearPass het verschil maakt

  • Geen kans op vendor lock-in. ClearPass werkt met open standaarden.
  • Perfecte ondersteuning voor multivendor-netwerken: HPE Aruba, Cisco, Juniper Networks en meer.
  • Talrijke authenticatiemogelijkheden in multivendor-omgevingen, zoals 802.1X, non-AAA, Captive Portal, WebAuth en MAC-auth.
  • Zeer goede schaalbaarheid bij grote implementaties.
  • Eenvoudig en snel inzetbaar op multi-sites.
  • Professionele en volledig aanpasbare gastmodule voor snelle en altijd veilige on-boarding.
  • Eenvoudig te versterken met andere Aruba oplossingen, zoals de easy-to-use beheerstool Airwave.

Download de gids hier

KICK-ICT helpt organisaties op weg naar een veilige netwerkinfrastructuur, waarin inzicht, controle en eenvoudig beheer centraal staan. Met onze ervaring met zowel netwerkbeheer als datamanagement garanderen we een solide IT-basis voor uw organisatie.